sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Leivitetyt possupihvit

Kaverin mammalla oli niin herkullisen näköisiä leivitettyjä ja kaikettomia pihviä tehtailtu, että piti ihan kokeilla itsekin. Todella hyviä. Kelpasi koko perheelle, ja näitä voi pieninkin Tyyppi syödä, kunhan sihtikurkkunsa antaa myöten. Tämä on minun tämän ajan roskaruokaa. Mikä tietysti parasta pysyy itse kärryillä mitä roskaruoka sisältää.


Nuiji pihvit ohuiksi. Anna liota hetki maustetussa riisijuomassa. Meillä mausteina oli ainoastaan pippuri ja suola. Laita lautaselle tattarijauhoja ja kääntele juomassa liotetut pihvit jauhoissa. Paista pannulla todella reilussa öljyssä, kunnes pinta saa väriä. Nosta hetkeksi talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva valuu pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti