"Twix" suklaat (maidoton, soijaton)
Tämän kokeilun innoittajana toimi Kakkumonsterin -blogi. Ohjetta hieman muokkaillen meille sopivaksi. Tosi iso nam, vaikkei yhtä hienonnäköisiä tullutkaan kuin alkuperäisessä ohjeessa.
Pohja:
reilu 100g maidotonta margariinia
reilu 1,5dl jauhoja (käytin Provenan kaurajauhoja)
n. 1/2dl sokeria
Levitä astiaan leivinpaperin päälle. Paistetaan 180 asteisessa uunissa n. 20-25min.
Täyte (määrät pitää vielä tarkistaa):
maidotonta margariinia
maidotonta kermaa
siirappia
sokeria
Päällä maidotonta suklaata sulatettuna. Taisi olla sekoitus tummaa suklaata, valkoista riisimaitosuklaata ja wiener nougatia.
En enää muista mistä löysin marmeladin ohjeen, enkä jaksa nyt etsiäkään. Etsin ohjeen vielä lähiaikoina. Näistä tykkäsi varsinkin iskä ja isompi Tyyppi. Parempia kuulemma kuin kettukarkit. Ainoan mokan vaan tein kun en laittanut tarpeeksi tiiviiseen purkkiin, ja jätin huoneenlämpöön, niin saivat hometta pintaan noin viikossa. Ensi kerralla viisaampana sitten.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti