maanantai 17. joulukuuta 2012

Avokadotahna

Tämä tahna kuuluu sarjaan, kun kaikki lisäaineet alkaa ällöttää ja haluaa kehitellä jotain leivän päälle laitettavaa. Jotenkin on alkanut ahdistamaan sininen Keiju margariini. Siinäkin kun on kaikkea ylimääräistä. Sitten joskus kun tämä imetysdieettini päättyy, aion siirtyä puhtaaseen (luomu) voihin. Muutenkin tuntuu, kun noita purkkeja ja tuoteselostuksia on tässä viime kuukausina joutunut tarkkailemaan, että taitaa muutenkin tähän perheeseen yhä enemmän luomua jatkossa ruoan suhteen tulla. Vaikka nekään ei aina täysin puhtoisia olekaan, niin silti vähemmän kaikkea e-kieltä niistä löytyy.


1 avokado
basilikaa
pinjansiemeniä
suolaa
öljyä


Pinjansiemeniä paahdoin pannulla ensin, mutta muuten aineet vaan blenderissä sekaisin. Määristä ei ole oikein tietoa, kun heittelin mukaan aika fiilispohjalla. Päivitän ehkä joskus tarkemmin (jos vaan muistan).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti