maanantai 17. joulukuuta 2012

Possupata

Tämä kuva ei ole oikein edukseen, mutta ruoka hävisi lisukkeineen sen verran nopeesti, että kuvaus unohtui. Tässä siis padassa lilluneet jämät. Kerrankin ruokaa, josta sai kiitosta. Nykyisin, kun ei pahemmin ole kuulunut, että ruoka olisi hyvää. Tämä oli lisäksi sellaista ruokaa, jota itse pieninkin Tyyppi voisi periaatteessa syödä, jos palat eivät tuottaisi ongelmaa (tällä kertaa sai siis samanmoista soseen muodossa).


400g maustamattomia possusuikaleita
porkkanoita
2dl kaurakermaa
kasviksia (eiliset jämät eli taisi olla porkkanaa, kukkakaalia ja parsakaalia)

Ruskista lihat pannulla. Lisää kasvikset ja kerma. Seos pataan ja pata uuniin 175 astetta noin tunniksi.

Tätä söimme tällä kertaa riisin ja salaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti