torstai 29. marraskuuta 2012

Punajuuri-bataattisosekeitto

Kasvissosekeitto syntyy meidän perheessä usein fiilispohjalta ja mitä nyt sattuu kaapista löytymään. Tästä punajuuriversiosta tuli oikein mukavan värinen ja ihan kivan makuinenkin. Oli siis ihan uusi tuttavuus itselle punajuuri tässä sopassa.Toimii. Tämä ei täysin kasvisversio ole (vaikka kasviruokatägi löytyykin) , koska mukana on v'h'n pekoniakin makua tuomassa. Sipulit olisi taatusti kiva lisä myös, mutta ne nyt edelleen vältössä. 


Tässä mukana:
pari-kolme punajuurta
useampi bataatti
pari porkkanaa
muutama rkl oluthiivahiutaleita
loraus riisimaitoa
suolaa
basilikaa
muutama pekonisiivu

Paloittele kasvikset. Keitä pehmeiksi. Paista pekoni rapeiksi ja paloittele. Soseuta kasvikset. Lisää pekonit. Nauti. Päällä lusikallinen riisikermaa, maidolliset voisi käyttää smetanaa ja creme frainchea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti