Tässä vielä piirakan/kakun resepti:
7,5dl gluteenittomia jauhoja (käytin 2,5dl tattari, 1dl hirssi, 3dl tummaa täysjyväriisi)
3,5dl ruokosokeria
0,5tl suolaa
2tl soodaa
3rkl carobjauhetta
1rkl omenasiiderietikkaa
2tl aitoa vanijaa
reilu 1dl kookosöljyä
noin 5-5,5dl vettä
Sekoita jauhot, sokeri, suola, sooda ja carobjauhe. Lisää etikka, vanilja, öljy ja vesi. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kaada leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaa ja paista 200 asteisessa uunissa noin 30-40min.
Kuorrute on pikkuisen oma seovellus soseutetusta banaanista, kookosöljystä ja sokerista. Kirjaan joskus ylös tarkat määrät, mutta sopi tuo combo hyvin tähän piirakkaan.Tomusokeria kun en edelleenkään uskalla käyttää perunan vuoksi. Tosin peruna näyttäisi nyt jo sopivan, mutta siitä tarkemmin myöhemmin :).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti