torstai 24. tammikuuta 2013

Pannaria välipalaksi

Parhaalta ruoka kuin ruoka tuntuu maistuvan omin sormin. Niinpä herkuttelimme taannoin välipalalla kaiketonta pannukakkua. Hirssistä ja banaanista pannaria ilman sokeria. Tosin isompi Tyyppi laittoi hilloa päälle, mutta pienempi sai vedellä siltään :).

Pienemmän annos

..ja isomman pienen herkku itse tehdyllä mansikkahillolla höystettynä.



Määriä en nyt muista, mutta päivitän kun teen tätä uudelleen. Idea samansuuntainen kuin aiemmassa banaanipannukakussa.

hirssihiutaleita
vettä
öljyä
banaania soseutettuna
jauhoja

Hirssistä ja vedestä puuroa. Lisää puuron sekaan muut aineet ja taikina uuniin. Itse käytin silikonista piirakkavuokaa. Uunissa 225 astetta ja n.20min (oli pieni annos)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti