torstai 9. toukokuuta 2013

Nopea (puolivalmis) suklaakakku

Testailin viime viikonloppuna leipomista puolivalmiista eli Farinan suklaakakkuaineksesta. Ohjetta piti hieman muokata, ja hyvän vinkin löysinkin Rajoitetut herkut -blogista.

Farinan gluteiiniton suklaakakku-jauhoseos sisältää: Sokeri, riisijauho, tapiocatärkkelys, kaakao, vanilliinisokeri, nostatusaine (E450, E500), emulgointiaine (E471, E475), sakeuttamisaine ksantaani (E415)


Tässä meidän muunnos, joka on aika samanlainen kuin Rajoitetuissa herkuissakin.

1pkt Farinan gluteiiniton suklaakakku jauhoseosta
1 pieni banaani soseena
1dl Bionan omena-banaanisosetta
0,5dl öljyä
0,75dl omenamehua
pieni tilkka omenasiiderietikkaa

Sisälle laitoin banaania ja Sunnuntain vaahtoutuvasta vaniljakastikkeesta ja sokerista keitettyä ja hieman vaahdotettua "kinuskia".

Päällys tuota edellä mainittua "kinuskia"

Soseuta banaani ja lisää joukkoonhedelmäsose,öljy, mehu ja omenasiiderietikka. Lisää jauhoseos ja vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi. Kaada seos silikoniseen vuokaan. Laita taikina tasaisesti vuokaan ja paista 200asteessa n.35-40min, kunnes kakku on kypsää tikulla kokeiltaessa.

Jäähdytä kakku

Jaa kakku kahteen osaan Laita kerrokseen viipaloitua banaania ja kinuskikastiketta.

Kuorruta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti