maanantai 12. marraskuuta 2012

Tattaririeskaset

Nämä ovat sellaiset nopeat rieskaset, joita on tullut viime aikoina melko usein loihdittua. Parhaita lämpimänä, tietty :).


Tämä oli itse asiassa puolikas annos siitä, mitä yleensä teen, mutta ehkä toimii paremmin. Rieskasista tuli mukavan rapeita. Puolta isommasta annoksesta on tullut yleensä tehtyä yksi iso lätty.

Neljä pientä rieskasta:
2dl tattarihiutaleita
1dl vettä
1rkl öljyä

Sekoita aineet keskenään. Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen ja anna taikinan vetäytyä uunin lämpeämiseen menevä hetki. Levittele taikinasta pellille rieskasia, yksi iso tai tästä määrästä neljä pientä. Uuniin noin 10 minuutiksi tai kunnes pinta alkaa samaan väriä. Nauti lämpimänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti