tiistai 20. marraskuuta 2012

Tattaripipareita ja riisisuklaata

Joulu lähenee, ja tavan pipareita isomman Tyypin kanssa tehtiin viime viikolla. Mieli teki myös maistaa itse, ja siitä se sitten ajatus lähti. Lisäksi itse tehtyä riisisuklaata. Yhdistelmänä muuten melkoinen pari, joten ehkä vielä joku päivä taiteilen suklaapipareita eli piparit kuorrutteella.



Riisisuklaa
100g kookosrasvaa
pari palaa Plamilin tummaa suklaata
3rkl kaakaojauhetta.
1dl sokeria
Riisihiutaleita.


Tämä ohje oli ihan perusohje Pirkanmaan allergia- ja astmaliiton sivuilta:

100 g maidotonta margariinia1/2 dl sokeria1/2 dl siirappi3dl  tattarijauhoja1 tl soodaa

Kiehauta rasva, siirappi ja sokeri. Sekoita joukkoon jauho-soodaseos. Taikina saa olla pehmeää. Laita jääkaappiin kovettumaan. Kauli jauhoja apuna käyttäen pieni pala kerrallaan. Ota paloja muotilla. Paista 200 C n. 8 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti