tiistai 6. marraskuuta 2012

Banaaninen pannukakku (maidoton, munaton, gluteeniton)

Ja tämä näyttää todella pannukakulta :), lättänä kuin mikä. Maistui silti, jopa isommalle Tyypillekin, vaikka äipän kokkailuihin suhtaudutaan nykyisin pienoisella varauksella. Tätä kuitenkin haluttiin lisää, joten oli kai sitten ihan hyvää. Kaikkea on toistaiseksi ylipäänsä maistettu ja usein sanottu, että hyvältä maistuu, vaikka lisää ei ollakaan kinuttu. Ehkäpä näihin makuihin vaan on perheessämme tottuminen itse kullakin.


8dl vichyä
2 pientä banaania
1tl psylliumia
1tl suolaa
1dl sokeria (vähempikin riittää)
2dl täysjyväriisijauhoja
1,5dl tattarijauhoja
tl kärjellinen ksantaania
vajaa 1dl sulatettua sinistä keijua / öljyä

Sekoita soseutetut banaanit , vichy ja psyllium. Sekoita muut kuivat aineet keskenään. Lisää banaani-vichy seokseen jauhot ja margariini/öljy. Anna taikinan levätä n. 30min. Kaada pellille ja pelti uuniin 225 asteeseen noin 30min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti