4 | dl | tattaripuuroa (= 400 g)* |
1½ | dl | vettä |
25 | g | hiivaa |
1 | tl | suolaa |
1 | rkl | siirappia |
50 | g | voita tai margariinia |
5 | dl | Myllyn Paras Tattarijauhoja |
* Valmista tattaripuuro pakkauksen ohjeen mukaan Myllyn
Paras Tattarihiutaleesta.
Liuota hiiva haaleaan vesipuuroseokseen (esim. kattilan
pohjalle jääneen puuron päälle vesi ja hiiva).
Lisää suola, siirappi, sulatettu
voi tai margariini ja jauhot.
Sekoita taikina tasaiseksi.
Kohota lämpimässä paikassa vajaa puoli tuntia.
Nostele
taikinasta lusikalla isohkoja nokareita pellille (12 kpl).
Kohota sämpylöitä
noin puoli tuntia, ja paista 225-asteisessa uunissa n. 15 min.
* Valmista tattaripuuro pakkauksen ohjeen mukaan Myllyn
Paras Tattarihiutaleesta.
Resepti:
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti