sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Banaanikakku (munaton, maidoton, gluteeniton)


3 dl tattarijauhoja
 1 dl tattari hiutaleita
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl soodaa
1,5 dl sokeria
1 banaania 
1 dl maidotonta margariini sulatettuna (esim. sininen keiju)
2 rkl vettä

Sekoita kuiva aineet. Lisää soseutettu banaani, margariini ja vesi. 
Voitele vuoka ja paista kakkua 175 asteessa noin 30 minuuttia.
Banaaneja olisi pitänyt olla kaksi, mutta kun ei ollut tyydyttiin yhteen. Kaipaa kyllä kaksi banskua. Tätä ehkä hieman muuntelemalla saattaisi Tyyppi saada jotain hyvää syötyvää 1-vee bileisiinsä.

2 kommenttia:

  1. Jokos bileiden päivämäärä on muuten miettittynä? Ei tartte sitä täällä julkistaa, mut tuli vaan mieleen, kun päivitin kalenteria syksyn osalta...

    VastaaPoista
  2. Ei ole vielä lukkoon lyöty, mutta jompikumpi v-loppu virallisten synttäreiden molemmin puolin..

    VastaaPoista