torstai 25. lokakuuta 2012

Kanapäivä


Näin imetysdieetillä ollessa kuulee usein voivotteluja, kun ethän sinä syö mitään ja laihdut vaan. Tuo ei voi olla terveellistä. Voi että, miten jaksat, voi, voi ja voi jne. Mutta kyllä minä syön, olen vain tarkempi mitä suuhuni pistän. On kuulkaas ollut oikein avartavaa. Suosittelen oikeasti muillekin lukaisemaan silloin tällöin tuoteselostukset läpi, voi olla, että jotain jääkin sinne kaupanhyllylle itse kullakin. Ja toisaalta tässä on ollut hyvä treenata tulevaan, kun pitää jatkossa joka tapauksessa olla tarkkana tuon pienemmän Tyypin ruokien suhteen. Tässä nyt kuitenkin eilisen ruokia. Oli kanapäivä nääs.

Lounaalla bataattia, salaattia ja kanaa
Pienin Tyyppi laittoikin omin pikku kätösin bataatit poskeen (omalta lautaseltaan tosin ja ilman höysteitä). Ruoka tuntuu maistuvan niin paljon paremmalta omin käsin.

Päivälliseksi myös kanaa ja bataattia (puuttuu tosin kuvasta) sekä porkkana-pekoni-paistos. Porkkana höylätty siivuiksi ja paistettu pekonin kylkeen (tosin meinasi paistos vähän kärtsähtää, kun oli tilanne toisaalla päällä kesken kokkailun).

Söin muutakin toki eilisen aikana, mutta tässä eiliset ruoka-ruokaset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti